Elisabeth Svantesson (M), ekonomisk-politisk talesperson och 1:e vice partiordförande och Anna König Jerlmyr (M), finansborgarråd i Stockholms stad skriver idag på Mitti debatt.

”Socialdemokraterna i Stockholm vill införa en progressiv fastighetsskatt, en progressiv kapitalskatt och avskaffa RUT-avdraget. Att presentera sådana förslag i en tid då många redan kämpar med att hålla både sig själva och sina företag över vattenytan, är ingenting annat än en stockholmsfientlig politik.”

Detta skriver Elisabeth Svantesson (M), ekonomisk-politisk talesperson och 1:e vice partiordförande och Anna König Jerlmyr (M), finansborgarråd i Stockholms stad på Mitti debatt. Svantesson och König Jerlmyr avslutar debattartikeln med: 

”Vi säger nej till höjda skatter och försämrat näringslivsklimat. I stället gör vi tvärtom. Nyligen presenterade Moderaterna i Stockholm en satsning på över hundra miljoner kronor för det lokala näringslivet. Det är mer än vad man kan säga om Socialdemokraternas förslag som i praktiken drar undan mattan för jobb och företag i Stockholm.”

Läs hela debattartikeln här!